Magiciana Fit
Urmărește-mă
Piña Colada sănătoasă

Piña Colada sănătoasă

Ai vrea să savurezi o Piña Colada răcoritoare? Dacă răspunsul este unul afirmativ, atunci trebuie să încerci să o pregătești în această versiune sănătoasă. Ai nevoie de doar 2 ingrediente de bază pentru această piña colada sănătoasă și ușoară. Este delicioasă, nu conține zahăr și i-a încântat pe toți cei care au gustat-o până în prezent.

Mulți dintre noi tânjim după cocteiluri în timpul verilor fierbinți. Însă rețeta clasică de piña colada este o combinație de frișcă bătută, ananas, alcool, siropuri cu diferite arome și o grămadă de zahăr. În unele cazuri, aceasta nu conține niciun fel de fructe. Din acest motiv, are un conținut mare de carbohidrați, grăsimi și calorii. O singură băutură poate conține sute de calorii, reprezentând echivalentul unui fel de mâncare principal. Vrem să savurăm această delicioasă băutură de vară fără probleme, astfel încât vom prepara această piña colada într-o versiune sănătoasă și ușoară care îi va furniza corpului o mulțime de vitamine, dar ne va încânta și papilele gustative.

Pentru a obține o băutură cremoasă irezistibilă, trebuie să folosești lapte de cocos nedegresat la conservă în locul laptelui de cocos la cutie. În această rețetă simplă, laptele de cocos este amestecat cu ananas dulce și răcoritor, bucățele de gheață, și după preferințe, poți presăra pe deasupra fulgi de nucă de cocos.

Descoperă această sănătoasă și exotică băutură cu ananas și lapte de cocos și bucură-te de vară așa cum trebuie. Fie că adaugi sau nu alcool în această piña colada sănătoasă, aceasta este decizia ta în funcție de ocazia cu care o consumi. Poți să pregătești din această băutură chiar și înghețată pe băț sănătoasă. Tot ce trebuie să faci e să torni amestecul în forme pentru înghețată pe băț și să le dai la congelator peste noapte, sunt delicioase!

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Toate ingredientele (cu excepţia cocosului) se amestecă în blender timp de aproximativ 30 de secunde.
  2. Piña colada se serveşte imediat după preparare.
  3. Deasupra se presară fulgi de cocos şi se decorează cu o felie de ananas.
  4. Dacă dorești să pregătești îngheţată pe băţ, poţi turna piña colada în forme speciale pentru îngheţată pe băţ pe care le dai la congelator timp de cel puţin 2 ore.
Timp de pregătire7 minute
Cantitate rezultată5 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii245 Kcal
Carbohidrați19 g
Fibre2 g
Proteine2 g
Grăsimi17 g

Pentru mai multe rețete asemănătoare, apasă pe categoriile de mai jos

Fără zahărReţete veganeFără glutenNuca de cocosSmoothie-uri și băuturi fără adaos de zahăr
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii