Rețete găsite: 5
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de smoothie-uri și băuturi cu puține grăsimi

Rețete de smoothie-uri și băuturi cu puține grăsimi

Smoothie-urile reprezintă un mod grozav de a-ți face plinul de vitamine, minerale, antioxidanți și fibre. În rețetele de smoothie-uri și diverse alte băuturi utilizăm câteodată ingrediente cu conținut mare de grăsimi, ceea ce duce la creșterea în greutate dacă sunt consumate în cantități excesive. Dacă vrei să slăbești sau dacă ai nevoie de inspirație în privința smoothie-urilor dietetice din meniul tău zilnic, inspiră-te din aceste sănătoase rețete de smoothie-uri cu puține grăsimi.

Trebuie să fim atenți atunci când adăugăm ingrediente calorice precum untul de arahide, produsele lactate cu conținut mare de grăsimi, avocado, laptele de cocos și diversele nuci sau semințe pe care le regăsim adesea în smoothie-uri. Găsește-ți aici rețeta preferată de smoothie cu conținut redus de grăsimi sau rețete de băuturi răcoritoare de vară.

Se afișează 5 rețete în categorii:
Conţinut redus de grăsimi
Smoothie-uri şi băuturi
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.