Rețete găsite: 2
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de smoothie-uri și băuturi bogate în proteine

Rețete de smoothie-uri și băuturi bogate în proteine

Știai că băuturile de tip smoothie pot fi preparate și în versiune fitness cu un conținut proteic mai ridicat? Da, este adevărat! Poți prepara aceste smoothie-uri fitness bogate în proteine nu doar cu ajutorul pudrelor proteice, ci și a altor ingrediente de calitate cu un conținut de proteine și mai ridicat. Uită-te prin rețetele pregătite de mine!

Nu trebuie să fii culturist sau o fată pasionată de fitness pentru a-ți prepara un smoothie dietetic sănătos. Toată lumea are nevoie de proteine - pentru un păr sănătos, piele sănătoasă și oase sănătoase, dar mulți dintre noi au un aport proteic mai scăzut decât este necesar. Mai mult, studiile au arătat că dacă vei consuma un mic dejun bogat în proteine vei evita să mănânci prea mult pe parcursul zilei. Eu pot confirma acest lucru, tu nu? O băutură smoothie bogată în proteine este perfectă și după un antrenament cu greutăți deoarece ajută la crearea și regenerarea țesutului muscular.

Cel mai bun mod în care poți savura aceste rețete de smoothie-uri și băuturi dietetice este la micul dejun sau după un antrenament fizic. Acestea furnizează organismului nu doar proteine, ci și o cantitate semnificativă de fibre, vitamine și minerale, ceea ce este cu siguranță o combinație grozavă. Aici vei găsi rețete de smoothie-uri cu sau fără adaos de pudre proteice, în care sursa de proteine este reprezentată de iaurtul grecesc, semințele de cânepă și untul de arahide.

Se afișează 2 rețete în categorii:
Conţinut ridicat de proteine
Smoothie-uri şi băuturi
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.