Rețete găsite: 1
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
După preferinţe
Alergeni
După ingrediente
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de salate sănătoase cu quinoa

Rețete de salate sănătoase cu quinoa

Familiarizează-te cu superalimentul quinoa, acesta este un ingredient excelent pentru salate. Vegetarienii, veganii și toți fanii unui stil de viață sănătos apreciază quinoa pentru conținutul sau de fibre, fier, proteine și alți nutrienți de care avem nevoie. Nu conține gluten și este minunată în salate sau ca garnitură la mâncăruri cu carne. Quinoa albă este cea mai folosită dintre toate, dar există și quinoa roșie sau neagră, toate tipurile de quinoa sunt bogate în fibre și nutrienți. Trebuie să încerci aceste rețete de salate sănătoase cu quinoa și e bine să o incluzi în meniul tău zilnic în acest mod interesant.

Pregătește o masă de prânz sau o cină sănătoasă cu quinoa și încearcă rețetele de salate sănătoase cu quinoa. Poți consuma salată de quinoa cu turmeric, rodie și nuci sau ca garnitură la carne. Alte salate sățioase sunt salata de quinoa și măr cu rucola sau quinoa cu sparanghel și brânză feta. Încearcă superalimentul quinoa, este sănătos, gustos și este o sursă grozavă de proteine nu doar pentru vegetarieni sau vegani. Aceste salate ușoare se prepară ușor și rapid.

Se afișează 1 rețetă în categorii: Reţete de salate, Quinoa
Se afișează 1 rețetă în categorii: Reţete de salate, Quinoa
Afișează toate rețetele
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.