Rețete găsite: 19
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de salate cu puține calorii pentru cura de slăbire

Rețete de salate cu puține calorii pentru cura de slăbire

Rețetele de salate cu puține calorii au mai puține calorii, dar în rest nu le lipsește nimic. Dimpotrivă, aceste salate sunt pline de energie, vitamine, nutrienți și au un gust delicios. Un consum scăzut de calorii este important atunci când dorești să slăbești, dar și în cazul în care vrei să-ți menții greutatea. Aceste salate răcoritoare cu siguranță fac parte din categoria mâncărurilor sănătoase. Când vorbesc de salate nu mă gândesc doar la salatele de verdețuri. Poți prepara salate cu conținut caloric redus folosind paste sau legume care îndeplinesc cerințele pentru o cină sau un prânz cu puține calorii.

Pregătește un fel de mâncare simplu și rapid care e gustos și sățios în ciuda faptului că are mai puține grăsimi și calorii. La micul dejun ai putea încerca salata mea cu mere și zucchini, iar ca cină sățioasă și delicioasă poți prepara o salată cu conținut proteic ridicat compusă din linte și brânză de vaci. Poți încerca și o salată de hrișcă cu avocado sau salata de varză preferată de toată lumea în versiune sănătoasă și cu conținut caloric redus. Sunt sigură că vei adora aceste salate fit, fie că iubești sau nu salatele.

Se afișează 19 rețete în categorii:
Cu puţine calorii
Reţete de salate
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.