Rețete găsite: 19
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de salate bogate în proteine

Rețete de salate bogate în proteine

Rețetele de salate fitness bogate în proteine vor fi apreciate în special de sportivii care-și antrenează musculatura și trebuie să-și mărească cantitatea de proteine din dietă. Acestea vor fi apreciate și de către toți fanii unei diete sănătoase și echilibrate. Printre ingredientele salatelor cu conținut ridicat de proteine se numără carnea, legumele, produsele lactate, semințele și nucile. Unele tipuri de pește precum tonul sau somonul sunt la rândul lor surse excelente de proteine. Salatele au multe avantaje, unul dintre acestea fiind prepararea rapidă și ușoară și faptul că poți adăuga în salată orice vrei sau orice crește consumul de proteine și substanțe cu rol nutritiv.

Încearcă rețetele mele de salate ușoare și explorează combinații noi și exotice sau combinații clasice. Poți să-ți îndulcești salatele adăugând fructe, astfel nu vei avea mustrări de conștiință. Aceste rețete sunt echilibrate din punct de vedere nutrițional și pot fi consumate în cura de slăbire. Încearcă de ex. o salată răcoritoare cu carne de pui, salată cu hrișcă și ton sau o salată ușoară cu sfeclă roșie și hrișcă. Sper că datorită rețetelor mele vei explora noi arome și îi vei oferi organismului tău toți nutrienții necesari într-o formă naturală și gustoasă.

Se afișează 19 rețete în categorii: Conţinut ridicat de proteine, Reţete de salate
Se afișează 19 rețete în categorii: Conţinut ridicat de proteine, Reţete de salate
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele