Magiciana Fit
Urmărește-mă
Wrap low carb cu salată verde

Wrap low carb cu salată verde

Acest simplu wrap low carb cu salată verde umplut cu avocado, șuncă presată, brânză și roșii este răcoritor și este adecvat tuturor dietelor. Încearcă-l și tu – e perfect ca cină ușoară sau ca gustare sățioasă. Îți furnizează fibre, proteine, grăsimi sănătoase, și, pe de altă parte, foarte puțini carbohidrați. Ai nevoie de doar 5 ingrediente principale și de mai puțîn de 5 minute. E atât de delicios, încearcă-l și tu! ;)

Ne-am îndrăgostit cu toții de acest wrap low carb cu salată verde fără pâine pregătit acasă. Câteodată ne este poftă de un wrap mai ușor care să conțină tot ce ne place. De aceea savurăm alimentele preferate învelite în frunze de salată verde. După consumarea acestui wrap, te vei simți sănătos și fit și vei savura toate aromele. Te va surprinde gustul minunat al acestuia, chiar dacă nu conține pâine.

Poți oricând să modifici rețeta în funcție de preferințe – poți adăuga omletă, felii subțiri de brânză ​​tofu, prosciutto, pui la grătar, sau chiar salată de casă cu ouă sau ton.

Atunci când pregăteșți acest wrap cu salată verde, trebuie să te asiguri că l-ai rulat extrem de bine, iar pe măsură ce-l rulezi, poți îndoi frunzele de salată către interior pentru ca umplutura să nu curgă. Poți pune wrap-ul low carb cu salată verde într-o cutie și îl poți lua cu tine pe post de gustare. Dacă îl încerci, trebuie să mă anunți dacă ți-a plăcut :)

Ingrediente

 • 2 frunze mari de salată verde
 • 50 g șuncă presată de calitate
 • 30 g brânză feliată (de ex. șvaițer)
 • 1/4 avocado
 • 1/2 roșie
 • un vârf de cuțit de piper negru măcinat

Instrucțiuni

 1. Spală frunzele de salată sub jet de apă și lasă-le să se usuce.
 2. Scoate pulpa de avocado și paseaz-o cu o furculița.
 3. Amestecă pasta de avocado cu un vârf de cuțit de piper negru și întinde-o peste frunzele de salată, una câte una.
 4. Așează frunză de salată verde cu avocado peste cea de-a doua frunză de salată spălată, astfel încât să se lipească una de alta.
 5. Așează feliile de șuncă presată și de brânză peste frunzele de salată, iar deasupra așează o felie subțire de roșie.
 6. Rulează foarte strâns și cu atenție frunzele de salată umplute. Poți tăia wrap-ul în jumătate, sau poți înfige o scobitoare pentru ca acesta să nu se desfacă.
Timp de pregătire5 minute
Cantitate rezultată1 porție
Informații nutriționale /
Calorii261 Kcal
Carbohidrați7 g
Fibre5 g
Proteine20 g
Grăsimi17 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii