Rețete găsite: 7
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de salate sănătoase cu avocado

Rețete de salate sănătoase cu avocado

Rețetele de salate sănătoase cu avocado își au locul lor în cadrul rețetelor fitness, și asta deoarece fac parte dintr-o dietă sănătoasă. Fructul de avocado este minunat și este ingredientul ideal în salate. Chiar dacă avocado-ul are un conținut de grăsimi relativ ridicat, acestea sunt grăsimi sănătoase - acizi grași benefici pentru sănătatea noastră. Așa că lasă grijile la o parte și bucură-te de aceste rețete sănătoase cu avocado. În afară de grăsimile sănătoase menționate anterior, avocado-ul îți îmbogățește salatele cu conținutul său de fibre, potasiu, vitaminele C, B5, B6, E și acid folic. Salatele sănătoase cu avocado sunt populare în special vara, deoarece sunt răcoritoare și perfecte pentru un prânz sau o cină ușoară.

Alege una dintre rețetele dietetice cu avocado create de mine și savurează-le la cină, prânz sau chiar la micul dejun. Încearcă salata sățioasă cu ou și avocado, aceasta este perfectă și ca gustare înainte de masa de prânz sau cină și are un gust delicios atunci când e servită cu pâine de casă. Fructul de avocado este unul din ingredientele folosite într-o salată mai exotică cu fructe și verdețuri și cu sos de portocale, sau în salata de sparanghel cu brânză de vaci. Sper că vei încerca majoritatea salatelor cu avocado pe care ți le-am pus la dispoziție și că îți vor plăcea la fel de mult cum îmi plac mie. Aceste salate de avocado sunt extrem de simple, astfel încât orice începător poate încerca să le prepare.

Se afișează 7 rețete în categorii:
Reţete de salate
Avocado
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.