Rețete găsite: 15
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de salate cu puțini carbohidrați

Rețete de salate cu puțini carbohidrați

Rețetele de salate cu puțini carbohidrați sunt ușoare, răcoritoare, dar și foarte sățioase. Conținutul redus de carbohidrați al acestor salate nu le influențează gustul. Mai puțini carbohidrați înseamnă și mai puține zaharuri simple, acesta fiind un lucru pozitiv atunci când încerci să slăbești. Energia furnizată instant se pierde la fel de repede cum se câștigă, astfel încât îți va fi foame destul de repede. Mănânci mult mai mult decât trebuie și acest lucru îți afectează negativ silueta și starea de spirit. Mâncarea de calitate te face să te simți sătul pentru o perioadă mai lungă de timp, și în același timp îi oferă corpului tău toți nutrienții de care are nevoie.

Dacă îți e poftă de un prânz sănătos și rapid, te poți inspira din rețetele mele de salate fit cu conținut redus de carbohidrați. O dietă sănătoasă trebuie să includă și salate, nu doar verdețuri. Aceste rețete de salate sunt ușor de preparat, pline de nutrienți, proteine și grăsimi sănătoase. Încearcă salata cu pui, ceapă roșie și migdale creată de mine, salata de ton cu sfeclă roșie și nuci sau o salată unică de roșie cu umplutură de ton și ouă. Poți să slăbești în mod sănătos și în același timp să savurezi o masă de prânz sau cină sănătoasă și sățioasă - toate acestea datorită rețetelor de salate cu puțini carbohidrați pe care ți le pun la dispoziție.

Se afișează 15 rețete în categorii:
Reţete low carb
Reţete de salate
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.