Magiciana Fit
Urmărește-mă
Salată de ton cu brânză de vaci, porumb şi nuci

Salată de ton cu brânză de vaci, porumb şi nuci

Dacă ești în căutare de rețete gustoase de salată dietetică cu ton, atunci trebuie s-o încerci pe aceasta. Combinația excelentă de ingrediente și condimente din această salată de ton te va cuceri cu siguranță și sunt sigură că această rețetă va deveni una dintre preferatele tale.

Salata e extrem de ușor de preparat și o poți servi în doar 5 minute. Este ideală pentru un prânz sau o cină rapidă. Poate fi servită cu pâine din grâu integral, ca umplutură în clătite sau pita, dar este perfectă și simplă. Grație tonului și brânzei de vaci, aceasta are un conținut ridicat de proteine și de grăsimi sănătoase din nuci.

Tonul din conservă are multe beneficii pentru organism. Conţine acizi graşi omega-3 care protejează organismul împotriva bolilor cardiovasculare şi are un conţinut bogat în vitaminele B, D, A, seleniu, magneziu şi fosfor. Nu multă lume cunoaşte faptul că acizii graşi calmează durerile articulare, limitează simptomele astmului şi sunt necesari pentru dezvoltarea corectă a organismului copiilor. Acizii graşi omega-3 au de asemenea abilitatea de a creşte performanţa organismului prin promovarea circulaţiei sanguine în organe – aspect extrem de important în cazul atleţilor. Mai mult, aceşti acizi previn oboseala, construiesc nivelurile acidului lactic şi diminuează crearea cheagurilor de sânge.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Taie salata verde mărunt şi aşeaz-o pe o farfurie.
  2. Amestecă într-un vas tonul scurs de apă, brânza de vaci, porumbul şi condimentele.
  3. Deasupra salatei preparate presară nuci.
  4. Consumă salata imediat după preparare.
Timp de pregătire5 minute
Cantitate rezultată1 porție
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii393 Kcal
Carbohidrați13 g
Fibre3 g
Proteine54 g
Grăsimi15 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii