Rețete găsite: 21
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu ton fără gluten

Rețete cu ton fără gluten

Glutenul este o proteină existentă în cereale. Sursa cea mai frecventă de gluten este grâul, dar îl mai putem întâlni în secară și orz. Alergiile alimentare, boala celiacă sau intoleranța la gluten apar adesea în zilele noastre, ca urmare există un număr din ce în ce mai mare de persoane care trebuie să excludă glutenul din dietă. Problema cu dietele fără gluten este aceea că de obicei au un conținut prea mare de carbohidrați, în timp ce conținutul de proteine și grăsimi este lăsat pe locul doi. Dacă vrei să-ți menții corpul sănătos, nu trebuie să uiți de consumul echilibrat de micronutrienti și macronutrienti de care corpul tău are nevoie. Aceste sănătoase rețete cu ton fără gluten te vor ajuta să-ți împrospătezi dieta zilnică.

Peștele, inclusiv tonul, este o sursă excelentă de acizi grași și proteine. Din punct de vedere nutrițional, tonul este un aliment foarte sănătos. Conținutul său de proteine este foarte ridicat și conține din abundență acizi grași omega 3 sănătoși. Rețetele cu ton fără gluten sunt potrivite pentru toți cei care au decis în mod voluntar sau sunt nevoiți să reducă sau să excludă glutenul din dietă. Rețetele cu ton fără gluten create de mine îți oferă un conținut semnificativ de substanțe nutritive, important în cadrul unei diete sănătoase. Care e cel mai grozav lucru aici? Nu va trebui să folosești niciun gram de făină la prepararea acestor rețete.

Se afișează 21 rețete în categorii : Fără gluten, Ton
Se afișează 21 rețete în categorii : Fără gluten, Ton
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele