Magiciana Fit
Urmărește-mă
Cartofi picanți la cuptor cu brânză de vaci și ton

Cartofi picanți la cuptor cu brânză de vaci și ton

Savurează acești cartofi picanți cu brânză de vaci și ton, care au un gust minunat și îți furnizează o cantitate serioasă de proteine. Rețeta îți va fi de folos atunci când ești în căutare de inspirație pentru un prânz sau o cină sănătoasă gata în mai puțin de 30 de minute. În plus, o porție din această mâncare sănătoasă conține până la 50 g de proteine. Haide să o încercăm!

Această rețetă de cartofi la cuptor este ideală mai ales pentru amatorii de mâncăruri picante, dar acest fapt nu trebuie să te descurajeze. Poți omite ardeii iuți și poți condimenta mâncarea după preferințe. Totuși, de puțină vreme am devenit extrem de atrasă de această combinație care include ardei iuți tocați mărunt.

Folosim brânză de vaci și file de ton în suc propriu de calitate de la Sun&Sea ca sursă de proteine. Pentru a pregăti această rețetă ai nevoie de aceste ingrediente de bază și de cartofi. Apoi trebuie să mai adaugi condimente și puțin ulei de măsline, iar mâncarea delicioasă e gata. Pregătirea acesteia nu îți va răpi mai mult de 10 minute, iar cuptorul se va ocupa de restul.

Așadar, dacă îți plac rețetele cu cartofi pregătite în orice mod, îți recomand să încerci acești cartofi picanți cu brânză de vaci și ton. Bon appetit :)

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 300 g brânză de vaci
  • 200 g ton în suc propriu (vi-l recomand pe acesta)
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1/2 linguriță sare
  • 1 lingură amestec de condimente pentru pizza
  • ardei iuți mărunțiți
  • plante germinate sau verdețuri

Instrucțiuni

  1. Curăță cartofii de coajă, taie-i în bucăți mai groase, apoi amestecă-i într-un castron cu uleiul de măsline, 1/2 linguriță de sare și condimentele, inclusiv ardeii iuți mărunțiți.
  2. Amestecă bine cartofii și pune-i într-o tavă de copt tapetată cu hârtie pentru copt.
  3. Coace cartofii timp de aproximativ 15-20 minute la 200 grade Celsius până când se rumenesc (cu ajutorul funcției de aer fierbinte).
  4. Între timp, așează brânza de vaci și tonul scurs de zeamă pe o farfurie, sărează ușor în funcție de gust și presară deasupra ardeii iuți mărunțiți sau chiar plante germinate sau verdețurile preferate.
  5. La final, adaugă cartofii copți și servește.
Timp de pregătire30 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale/ 1 porție
Calorii537 Kcal
Carbohidrați32 g
Fibre5 g
Proteine50 g
Grăsimi23 g
Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!
Lucia Wagner

Comentarii