Magiciana Fit
Urmărește-mă
Aluat de pizza cu ton

Aluat de pizza cu ton

Este o alternativă delicioasă la aluatul preparat din făină şi are un conţinut redus de grăsimi. Este de asemenea bogat în proteine şi nu conţine aproape deloc grăsimi sau carbohidraţi. Mai mult, această pizza dietetică cu ton este extrem de uşor de preparat şi foarte gustoasă. Ai nevoie de doar 2 ingrediente de bază. Încearcă acest delicios aluat pentru pizza – nu vei regreta.

Dacă vrei să încerci mâncăruri noi și interesante care sunt și sănătoase, sau dacă ai încercat deja o alternativă de pizza sănătoasă (de exemplu cu zucchini, conopidă, ovăz, in sau carne), acest aluat de pizza cu ton ar trebui să se afle deja pe lista ta. în privința gustului, această pizza e una dintre cele 2 variante preferate ale mele alături de cea cu zucchini, le pregătesc foarte des. Toți cei care au gustat-o au apreciat-o.

Aceasta este o mâncare fitness și mai poate fi denumită și bombă proteică, deoarece întreaga cantitate de aluat conține doar 171 kcal și până la 40 g de proteine. Această pizza cu ton este ideală când ești la dietă și pentru când încerci să scapi de kilograme pentru plajă sau pentru a-ți construi masă musculară.

Deasupra acestei pizza poți pune orice ingredinte preferi, eu le schimb mereu, dar combinația mea clasică este cea cu piure de roșii cu oregano, șuncă de calitate sau prosciutto, spanac, mozzarella și porumb. Valorile nutriționale sunt calculate doar pentru aluatul cu ton.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. După ce l-ai scurs, amestecă tonul cu albuşurile şi condimentele.
  2. Întinde aluatul într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
  3. Coace-l la 190°C timp de 10 minute.
  4. În continuare, aşeează ingredientele preferate deasupra blatului de pizza şi dă totul la cuptor pentru încă 5 minute.
Timp de pregătire20 minute
Cantitate rezultată1 porție
Informații nutriționale /
Calorii122 Kcal
Carbohidrați0 g
Fibre0 g
Proteine27 g
Grăsimi1 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii