Rețete găsite: 19
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu ton cu puține grăsimi

Rețete cu ton cu puține grăsimi

Tonul este unul dintre soiurile de pește cele mai populare de pe piață. Tonul este o sursă bogată de proteine care contribuie la sănătatea mușchilor. Pe lângă acestea, tonul conține un procent foarte scăzut de carbohidrați și grăsimi, ceea ce îi conferă statutul de candidat excelent atunci când vine vorba de prepararea de rețete cu puține grăsimi.

Nu doar adepții unui stil de viață sănătos includ în meniu rețete și mâncăruri cu ton cu puține grăsimi, dar și cei care nu pot consuma carbohidrați sau grăsimi în cantități mari din cauza problemelor de sănătate și trebuie să reducă din cantitatea consumată. Chiar dacă grăsimile sunt binevenite în dieta noastră grație beneficiilor acestora și a faptului că vitaminele se dizolvă în grăsimi fără de care nu ar putea fi absorbite de către organism, consumul ridicat de grăsimi poate duce la boli cardiovasculare sau ale sistemului digestiv, dar și la creșterea în greutate. Acesta este motivul pentru care ar trebui să incluzi din când în când în meniul tău rețete cu puține grăsimi, iar tonul este o alegere grozavă pe care te poți baza mereu. Rețetele pe care le găsești aici conțin o combinație echilibrată de arome și reprezintă o sursă grozavă de proteine, minerale și acizi grași sănătoși.

Se afișează 19 rețete în categorii:
Conţinut redus de grăsimi
Ton
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.