Rețete găsite: 18
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete low carb cu ton

Rețete low carb cu ton

Tonul este un ingredient ideal pentru prepararea de rețete low carb. O bucată de 100 de g de ton conține exact 0 g de carbohidrați, astfel încât și dacă am încerca și tot n-am putea găsi ceva cu un conținut mai redus de carbohidrați. Aceste sănătoase rețete low carb cu ton se caracterizează și printr-un conținut ridicat de proteine și un conținut echilibrat de de grăsimi.

Dacă îți place tonul, atunci cu siguranță vei savura aceste rețete cu ton cu puțini carbohidrați. Nu numai că sunt sănătoase și au un gust grozav, dar au și niște valori nutriționale de invidiat. Aceste rețete fit le vor fi de folos în special persoanelor active și sper ca toată lumea să aprecieze faptul că rețetele cu ton sunt potrivite în cura de slăbire și au puțini carbohidrați.

Răsfață-te cu aceste gustoase rețete low carb simple cu ton la micul dejun, prânz sau cină, acestea îi furnizează organismului tău substanțe nutritive de calitate și contribuie la creșterea musculaturii.

Se afișează 18 rețete în categorii:
Reţete low carb
Ton
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.