Rețete găsite: 14
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de salate cu puține grăsimi

Rețete de salate cu puține grăsimi

Rețetele de salate cu puține grăsimi sunt perfecte atunci când ții cură de slăbire, dar și atunci când dorești să mănânci ceva rapid și sănătos. Deși corpul nostru are nevoie de grăsimi pentru a fi sănătos, grăsimile bune trebuie să fie consumate în cantități moderate. Salatele cu puține grăsimi te vor ajuta să slăbești, să trăiești sănătos și să fii în formă. Aceste rețete de salate de verdețuri și fructe sunt perfecte atât pentru prânz, cât și pentru cină. Am pregătit salate gustoase care sunt simple și rapide, astfel încât prepararea acestora nu îți va lua mult timp. Te asigur că o masă sănătoasă poate fi și gustoasă, și sățioasă - exact ca aceste salate fit.

Încearcă o salată răcoritoare de ananas cu castravete, perfectă ca garnitură sau ca gustare de după-amiază. Dacă dorești să prepari un fel de mâncare principal care să fie mai sățios, încearcă o salată mai puțin tradițională cu cartofi dulci cu fasole, salata asiatică cu pui sau salata cu ton și țelină. Atât vegetarienii, cât și consumatorii de carne pot găsi printre rețetele de salate cu puține calorii unele care să le placă. Aceste rețete simple de salate te vor ajuta să fii în formă și să fii cât mai aproape de silueta ideală.

Se afișează 14 rețete în categorii:
Conţinut redus de grăsimi
Reţete de salate
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.