Rețete găsite: 3
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de salate sănătoase cu ou

Rețete de salate sănătoase cu ou

Oul este un aliment minunat și este popular printre persoanele active datorită conținutului ridicat de proteine și sărac în carbohidrați. Merge perfect în rețetele de salate sănătoase cu ou. Nu trebuie să te descurajeze reputația pe care o au ouăle din cauza colesterolului nesănătos pe care l-ar conține. Ouăle conțin colesterol, dar acesta este benefic pentru sănătatea noastră. Acest aliment plin de substanțe nutritive este servit în special la micul dejun, dar merge foarte bine adăugat în salate sănătoase pe care le poți consuma fără grijă chiar dacă ești la dietă. Chiar este indicat să incluzi ouăle în regimul tău alimentar cât mai repede cu putință.

Am pregătit pentru tine rețete de salate sănătoase cu ou care sunt perfecte pentru masa de prânz, cină sau micul dejun. Încearcă salata de zucchini cu omletă, brânză feta și măsline sau rețeta mea preferată de salat cu ou și avocado. E delicioasă! Ouăle intră și în compoziția salatei de cartofi care nu poate lipsi de pe masa noastră de sărbători, nu-i așa? Dacă vrei să o mănânci fără grijă, atunci poți prepara o salată de cartofi cu puține calorii care are un gust grozav și e mult mai sănătoasă. Sper să-ți placă rețetele de salate dietetice cu ou create de mine și mai sper ca printre ele să găsești una care să devină preferata ta.

Se afișează 3 rețete în categorii:
Reţete de salate
Ouă
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.