Rețete găsite: 5
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de salate sănătoase cu zucchini

Rețete de salate sănătoase cu zucchini

Datorită acestei legume minunate, rețetele de salate sănătoase cu zucchini conțin fibre, vitamine, minerale și proteine. Zucchini-ul este popular și aceasta nu e de mirare. Este sănătos și are un gust grozav dacă este preparat așa cum trebuie și îl poți combina foarte bine cu alte ingrediente. Nu doar vegetarienii sau veganii pot să încerce salatele cu zucchini create de mine, ci și toți cei ce sunt în căutare de salate sățioase cu carne și pește. Dacă nu ai aflat încă de farmecul și beneficiile consumului de zucchini, gustă aceste salate sănătoase.

Salatele cu zucchini sunt ideale pentru prânz sau cină în timpul curei de slăbire sau dacă vrei să mănânci ceva ușor și răcoritor într-o zi fierbinte de vară. Aceste salate sunt sățioase și gustoase, poți încerca la micul dejun delicioasa salată de zucchini cu măr și brânză de vaci sau răcoritoarea salată de zucchini și fructe cu sos de lămâie verde, ca și salata de zucchini cu omletă. Poți savura aceste rețete la masa de prânz sau cină, iar unele dintre ele pot alcătui un mic dejun hrănitor sau pot fi consumate ca gustare înainte sau după prânz. Haide să încercăm împreună aceste salate incredibil de gustoase - acest lucru se datorează minunatului zucchini.

Se afișează 5 rețete în categorii:
Reţete de salate
Zucchini
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.