Magiciana Fit
Urmărește-mă
Salată de spanac cu sos de muștar-miere-semințe de susan

Salată de spanac cu sos de muștar-miere-semințe de susan

O gustoasă și sănătoasă salată de spanac dulce-acrișoară, care îți furnizează o mulțime de vitamine, minerale și grăsimi sănătoase. Poți de asemenea să adaugi o altă sursă de proteine, cum ar fi piept de pui, ton sau creveți. Încearc-o la cină. Te vei îndrăgosti pe loc de sosul de muștar-miere-semințe de susan.

Dacă îți place spanacul, salata aceasta este ideală pentru tine. Trebuie doar să speli și să pregătești frunzele de spanac baby, să presari pe deasupra merișoarele și migdalele, și să dai un gust minunat salatei cu acest fantastic sos de muștar-miere-semințe de susan. În combinație cu spanacul, este cu adevărat excelent și cu siguranță te vei îndrăgosti de el. Acasă la noi, acesta este unul dintre cele mai populare sosuri pentru salată din toate timpurile. Îmi place să-l prepar pentru diferite alte salate, mai ales dacă pregătesc salata ca garnitură la carne.

Fără miere, salata poate fi consumată și de către vegani, în plus, aceasta este plină de grăsimi sănătoase, fibre și proteine. Sunt mai multe motive pentru a include spanacul în dietă:

  • previne cancerul
  • are efecte pozitive asupra vederii
  • întărește oasele
  • are efecte antioxidante
  • contribuie la menținerea sănătății tensiunii arteriale
  • poate reduce riscul atacurilor cerebrale
  • o cană are mai puțin de zece kilocalorii

Pregătește această salată de spanac simplă cu sos de muștar-miere-semințe de susan și furnizează-i corpului o cantitate mare de substanțe nutritive.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Într-un castron mic, amestecă toate ingredientele pentru sos.
  2. Spală spanacul baby, usucă-l, presară pe deasupra merișoarele, migdalele, apoi toarnă peste salată sosul preparat mai înainte.
Timp de pregătire10 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii465 Kcal
Carbohidrați36 g
Fibre8 g
Proteine10 g
Grăsimi32 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii