Rețete găsite: 9
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu unt de arahide fără gluten

Rețete cu unt de arahide fără gluten

Boala celiacă și intoleranța la gluten afectează în zilele noastre un procent din ce în ce mai mare de persoane. Acesta e motivul pentru care am creat rețete în care nu e nevoie nici măcar de un gram de făină și sunt preparate doar din ingrediente fără gluten, astfel că acestea nu prezintă niciun risc. Indiferent dacă ai decis în mod voluntar să excluzi glutenul din dietă sau ai fost forțat de probleme de sănătate, aici vei găsi sugestii gustoase de rețete cu unt de arahide fără gluten care nu conțin făină și care sunt sigură că îți vor cuceri atât atenția, cât și inima.

Untul de arahide adăugat în rețete le va da bunătățurilor preparate de tine un gust caracteristic și delicios și îți vor îmbogăți rețetele cu acizi grași nesaturați, antioxidanți și minerale care contribuie la regenerarea țesuturilor. Chiar dacă multe persoane consideră că untul de arahide este un aliment cu multe calorii care ar trebui evitat, acest lucru nu este adevărat. Untul de arahide este o sursă de grăsimi sănătoase care îți întăresc inima și vasele de sânge și conține o mulțime de fibre, minerale și proteine. Rețetele cu unt de arahide fără gluten sunt o alternativă grozavă chiar și atunci când ții o dietă fără gluten.

Se afișează 9 rețete în categorii:
Fără gluten
Untul de arahide
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.