Magiciana Fit
Urmărește-mă
Batoane Snickers sănătoase preparate în casă

Batoane Snickers sănătoase preparate în casă

Dacă îți plac batoanele Snickers, atunci vei savura aceste batoane sănătoase preparate în casă. Ciocolată crocantă învelită cu nuga moale şi dulce şi cu caramel cremos cu bucăţi de arahide - le poți savura pe toate consumând aceste batoane gustoase. Batoanele Snickers sănătoase preparate în casă reprezintă o delicatesă sănătoasă și crocantă plină de proteine și grăsimi benefice pentru sănătate - care nu dăunează siluetei tale (doar în mică măsură ☺). În plus, acestea nu conțin gluten.

Prepararea batoanelor noastre de ciocolată este practic foarte ușoară. Aceste batoane reprezintă un desert rapid fără coacere și sunt gata în doar 15 minute. Dar ce e și mai grozav e că știi ce se află în ele - nu conțin ingrediente artificiale, conservanți sau tone de zahăr și grăsimi. Poți adăuga și puțină pudră proteică pentru a le spori conținutul de proteine.

Stratul de caramel sănătos este preparat dintr-o combinație legendară de curmale și unt de arahide, acestea merg foarte bine împreună, iar gustul lor ne amintește de caramel. Dacă adaugi extract de vanilie, un vârf de cuțit de sare și bucățele de arahide, papilele tale gustative se vor îndrăgosti de gustul acestor batoane.

Savurează aceste batoane Snickers sănătoase ca desert sau gustare oricând îți e poftă de dulciuri sănătoase.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Toate ingredientele pentru stratul de ciocolată se amestecă într-un castron, apoi amestecul se întinde pe fundul unei tăvi mici de copt.
  2. Tava se alege în funcţie de mărimea dorită a batoanelor.
  3. Se dă la frigider câteva momente pentru ca ciocolata să se întărească.
  4. Pentru a prepara stratul de nuga, se amestecă toate ingredientele într-un blender până la omogenizarea completă.
  5. După ce stratul de ciocolată s-a întărit, se toarnă deasupra stratul de nuga, apoi tava se dă din nou la frigider.
  6. Pentru prepararea ultimului strat, cel din caramel, se amestecă toate ingredientele pentru stratul de caramel (cu excepţia arahidelor).
  7. Atunci când stratul de nuga s-a întărit, se toarnă peste acesta stratul de caramel şi la final se apasă arahidele (tăiate în bucăţi sau întregi) în stratul de caramel.
  8. Amestecul se dă din nou la frigider pentru 2-3 ore şi se lasă să se întărească.
  9. După ce se scoate din frigider, se taie în bucăţi şi se mănâncă sau se dă din nou la frigider.
  10. În funcţie de preferinţe, se poate schimba ordinea straturilor (de exemplu, stratul de ciocolată se poate turna ultimul).
Timp de pregătire15 minute
Cantitate rezultată16 felii
Informații nutriționale / 1 felie
Calorii112 Kcal
Carbohidrați14 g
Fibre2 g
Proteine3 g
Grăsimi5 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii