Rețete găsite: 9
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
După preferinţe
Alergeni
După ingrediente
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de gustări dietetice cu pudre proteice

Rețete de gustări dietetice cu pudre proteice

Gustările pot fi servite între cele trei mese principale ale zilei. Pot fi servite ca aperitiv înainte de masă de prânz sau cină, ca gustare înainte de a face exerciții fizice sau de a viziona un film seara. Totuși nu putem omite faptul că gustările sunt sănătoase și valoroase din punct de vedere nutrițional, oferindu-i corpului nostru energia de care are nevoie.

Dacă ai acasă rezerve de pudre proteice, atunci le poți folosi nu doar la prepararea de shake-uri proteice, ci și a rețetelor de gustări dietetice sănătoase care îți vor alimenta corpul cu o doză bună de proteine. Datorită proteinelor pe care le conțin, aceste gustări îți potoloesc foamea o perioadă mai lungă de timp, astfel încât nu vei fi tentat să mănânci tot ce îți iese în cale. Aici vei găsi rețete de gustări dietetice dulci, precum diferite batoane proteice, mousse-uri de brânză de vaci, aperitive dar și incredibilele clătite cannoli. Toate aceste rețete cu pudre proteice sunt gata în doar câteva minute. Aceste gustări fitness sunt ideale pentru a-ți reface rezervele de energie și proteine înainte și după ridicarea de greutăți.

Inspiră-te din rețetele ușoare de gustări cu pudre proteice create de mine, cu siguranță vei găsi printre ele câteva care să devină preferatele tale.