Magiciana Fit
Urmărește-mă
Prăjitură proteică în cană cu preparare rapidă (fără gluten, fără zahăr)

Prăjitură proteică în cană cu preparare rapidă (fără gluten, fără zahăr)

Aceasta este o altă rețetă rapidă, dulce și dietetică pentru cei grăbiți și care nu au probleme în a utiliza cuptorul cu microunde. Este o excelentă prăjitură proteică în cană, e dietetică și se prepară la microunde, este perfectă pentru o persoană și e gata în doar 3 minute, cu tot cu preparare.

Este perfectă pentru toți cei care s-au săturat să tot consume băuturi proteice, dar au nevoie de doza zilnică de proteine. Întreaga prăjitură conține doar 165 kcal și până la 24 g de proteine, în funcție de proteina utilizată, bineînțeles. Îmi place să pregătesc această prăjitură fie ca mic dejun sau desert ușor sau ca gustare de seară după antrenamente fizice. În ceea ce privește pudra proteică, eu prefer să o folosesc pe cea cu aromă de vanilie, nucă de cocos sau ciocolată, preferabil concentrată. Pregătește acest desert fitness într-o cană mai mare sau într-un castron mai mic.

Dacă vrei ca desertul să fie cu adevărat decadent, poți adăuga peste această prăjitură proteică în cană o lingură de înghețată preparată în casă, ca de exemplu înghețată de banane care se prepară prin blenduirea bananelor înghețate cu puțin lapte sau pudră proteică.

Această prăjitură proteică și dietetică în cană nu conține făină sau zahăr, este low carb, iar rețeta e foarte simplă, convinge-te și tu de acest lucru. Atenție, după ce e gata, cana sau castronul în care e turnată prăjitura vor fi foarte fierbinți.

Ingrediente

  • 30 g pudră proteică (aroma dorită)
  • 1 ou
  • 3 linguri lapte
  • ⅓ linguriţă praf de copt
  • îndulcitor (dacă se foloseşte pudră proteică neîndulcită)

Instrucțiuni

  1. Toate ingredientele se toarnă într-o cană mare sau într-un bol mic şi se amestecă.
  2. Se pun la cuptorul cu microunde timp de 1 minut, apoi se mai lasă 30 de secunde la temperatură ridicată.
Timp de pregătire2 minute
Cantitate rezultată1 porție
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii165 Kcal
Carbohidrați4 g
Fibre1 g
Proteine24 g
Grăsimi6 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii