Rețete găsite: 22
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
După preferinţe
Alergeni
După ingrediente
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete low carb cu ou

Rețete low carb cu ou

Oul este un aliment low carb. În combinație cu ingredientele potrivite, poți crea rețete cu ou gustoase și low carb care vor fi apreciate în special de persoanele care încearcă să micșoreze cantitatea de carbohidrați din alimentație, fie din cauza dietei sau a problemelor de sănătate.

Ouăle reprezintă ingredientul ideal pentru a crea mâncăruri cu puțini carbohidrați. Acestea sunt bogate în proteine, grăsimi sănătoase și au un conținut redus de carbohidrați (doar 1 g la 1 ou). Mai mult, acestea sunt bogate în vitaminele D, B, A și fier. Ouăle îți umplu stomacul, contribuie la creșterea musculaturii și în același timp te ajută dacă dorești să slăbești. Din aceste motive, ouăle trebie să facă parte dintr-o dietă sănătoasă.

Aici vei găsi rețete gustoase precum brioșe cu ou low carb, frittata, deserturi cu albușuri, pizza cu ton sau sendviș cu spanac fără făină. Poți servi aceste rețete low carb cu ou oricând pe parcursul zilei, fie dimineața, la masa de prânz sau la cină. Acestea sunt sănătoase, gustoase și se prepară rapid și ușor.

Se afișează 22 rețete în categorii : Reţete low carb, Ouă
Se afișează 22 rețete în categorii : Reţete low carb, Ouă
Afișează toate rețetele
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele