Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de gustări low carb

Rețete de gustări low carb

Dacă ții o dietă keto sau una săracă în carbohidrați, vrei să-ți tonifiezi corpul pentru vară sau pentru o competiție, sau dacă vrei doar să mănânci sănătos și să consumi mai puțini carbohidrați, atunci rețetele de gustări low carb pe care le-am pregătit pentru tine îți vor fi de un real folos. Aceste rețete au un conținut redus de carbohidrați, multe dintre ele nu conțin gluten, iar mâncărurile fără zahăr nu pot lipsi nici ele din cadrul rețetelor cu puțini carbohidrați.

Aici vei găsi surse de inspirație sănătoase pentru gustări și băuturi răcoritoare care pot fi consumate de către întreaga familie între mesele principale, înainte de masă de prânz sau cină în variante dulci sau sărate. La prepararea acestor gustări cu puțini carbohidrați vei folosi ingrediente sănătoase precum ouă, nuci, carne și pește, pudre proteice, produse lactate, unt de arahhide, fructe de pădure, avocado și legume.

În multe cazuri, aceste rețete sunt bogate în proteine și grăsimi sănătoase. carbohidrații în sine nu sunt nocivi, dar dacă ai nevoie de o gustare și vrei să alungi foamea între mese, carbohidrații pot fi o problemă, deoarece te tentează să mănânci mai mult decât aveai în plan.

Se afișează 21 rețete în categorii : Reţete low carb, Reţete de gustări
Se afișează 21 rețete în categorii : Reţete low carb, Reţete de gustări
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele