Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rulou fără gluten umplut cu conopidă

Rulou fără gluten umplut cu conopidă

Un rulou delicios şi savuros fără făină. Poţi umple ruloul cu orice dorești, dar eu îți recomand să încerci această reţetă. E foarte gustoasă!

Există tot felul de rulouri. În momentul în care am inventat această rețetă, am vrut să transform un desert într-o mâncare adevărată. Acest rulou rapid, ușor și fără gluten care conține conopidă are o umplutură sănătoasă de brânză, piure de roșii, șuncă și măsline. Toți fanii fitness-ului și ai unui stil de viață sănătos vor aprecia cu siguranță conținutul ridicat de proteine al acestui rulou.

Acest rulou umplut cu aluat din conopidă este ușor de preparat și are un gust divin. Are de toate, asta-i ceea ce îmi place cel mai mult. Conopida, care la prima vedere pare destul de banală, conține multe vitamine și are multe întrebuințări în bucătărie. Este excelentă pentru silueta ta, așa încât dacă vrei să slăbești, poți mânca oricâtă conopidă dorești.

Rulourile fără făină reprezintă un festin pentru musafirii tăi și pot fi umplute cu absolut orice dorești, trebuie doar să-ți pui imaginația la treabă. Le poți servi cât încă sunt calde, rumene și crocante, dar sunt excelente și pentru un bufet rece. Pot înlocui cu succes micul dejun sau gustarea de după-amiază. Încearcă rețeta mea sănătoasă de rulou umplut cu aluat din aluat de conopidă și spune-mi ce părere ai despre această mâncare.

Ingrediente

  • 1 conopidă
  • 1 ou
  • 50g mozzarella rasă
  • ½ linguriţă sare de mare (v-o recomand pe aceasta)
  • ½ linguriţă oregano
  • ⅓ linguriţă piper negru măcinat
  • Umplutura:
  • 3 linguri piure de roşii
  • 50 g brânză dată pe răzătoare
  • 100 g şuncă de calitate
  • măsline

Instrucțiuni

  1. Spală conopida, tai-o în bucheţele şi prepar-o la aburi timp de aproximativ 8 minute.
  2. Dă prin blender bucheţelele de conopidă preparate la aburi şi amestecă până la omogenizare.
  3. Aşează conopida mărunţită pe un prosop sau pe o cârpă de bucătărie şi stoarce-o pe cât de mult posibil.
  4. Amestecă într-un castron conopida stoarsă de apă, brânza dată pe răzătoare, oul şi condimentele.
  5. Toarnă amestecul într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt şi modelează-l în formă de mici dreptunghiuri.
  6. Coace-le la 220°C timp de 10 minute.
  7. După 10 minute, scoate dreptunghiurile din cuptor, unge-le cu piure de roşii şi presară pe deasupra brânza dată pe răzătoare, şunca şi măslinele.
  8. Îndoaie marginile dreptunghiului cu ajutorul unei hârtii de copt până când se suprapun.
  9. Prinde marginile una de cealaltă.
  10. Poţi să îl rulezi pentru a avea o formă mai frumoasă.
  11. Coace ruloul umplut timp de încă 12-15 minute până când se rumeneşte.
  12. Lasă-l să se răcească înainte de a-l tăia.
Timp de pregătire45 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale /
Calorii308 Kcal
Carbohidrați9 g
Fibre2 g
Proteine28 g
Grăsimi17 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii