Rețete găsite: 18
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
După preferinţe
Alergeni
După ingrediente
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de deserturi bogate în proteine

Rețete de deserturi bogate în proteine

Rețetele de deserturi bogate în proteine vor fi pe placul tuturor celor ce doresc să consume dulciuri fără a-și face griji. Nu îți va face rău să mănânci aceste deserturi fitness, dimpotrivă. Bucură-te de continututl crescut de proteine din aceste dulciuri, acesta are un rol important în mărirea masei musculare sau în scăderea în greutate. Pe lângă acestea, proteinele sunt benefice pentru regenerarea celulară, sunt sățioase și îți furnizează energie prețioasă. În acest mod îți poți încheia masa de prânz cu ceva dulce sau poți savura aceste deserturi fitness pe post de gustare între mesele principale.

Cine nu vrea să-și înceapă ziua cu un desert gustos? Poți savura aceste deserturi sănătoase cu proteine și la micul dejun. Aceste rețete sunt ușor de preparat, astfel încât oricine poate deveni expert în torturi sau deserturi fitness. Încearcă la micul dejun prăjitura fitness cu ovăz, plăcinta cu brânză și nucă de cocos sau mousse-ul din jeleu de căpșuni. Vei găsi aici și rețete simple de prăjituri fitness cu sau fără coacere, batoane, biluțe, clătite și multe alte dulciuri sănătoase. Nu-ți mai interzice consumul de dulciuri în cura de slăbire sau atunci când dorești să-ți tonifiezi corpul. Rețetele de deserturi dietetice îți vor încânta papilele gustative și vor crește cantitatea de proteine și de substanțe nutritive din dieta ta.

Se afișează 18 rețete în categorii: Conţinut ridicat de proteine, Deserturi sănătoase
Se afișează 18 rețete în categorii: Conţinut ridicat de proteine, Deserturi sănătoase
Afișează toate rețetele
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele