Magiciana Fit
Urmărește-mă
Cel mai bun cheesecake fit cu cocos

Cel mai bun cheesecake fit cu cocos

Declar cu entuziasm faptul că acest cheesecake fit cu cocos este una dintre cele mai bune prăjituri cu cocos pe care le-am încercat vreodată. Dacă și ție îți plac nuca de cocos și cheesecake-urile, atunci trebuie s-o încerci!

Laptele de cocos pe care îl folosim în această rețetă contribuie la gustul delicat de cocos al prăjiturii. Nu uita să-l dai la frigider cu o zi înainte, deoarece trebuie să foloseșți doar partea superioară care se solidifică și care se formează la câteva ore după ce conserva a fost pusă în frigider. Dacă dorești să sporești conținutul proteic al cheesecake-ului, poți utiliza și pudră proteică cu aromă de cocos, care va amplifica irezistibilul gust de cocos. Nu are nicio importanță dacă nu ai pudră proteică cu cocos, poți pregăti cheesecake-ul și fără aceasta. Acest cheesecake sănătos poate fi pregătit chiar și de către începători, deoarece se prepară simplu și rapid.

În comparație cu cheesecake-urile obișnuite, acest cheesecake fit cu cocos are mai puține calorii, mai puțin zahăr și grăsimi, dar, pe de altă parte, mai multe proteine. Blatul cheesecake-ului nu este preparat din biscuiți măcinați. Poți pregăți o variantă sănătoasă folosind ovăz, migdale, miere și ulei de cocos. Deasupra cheesecake-ului poți presăra bucățele de cocos sau zmeură (proaspătă sau fierbinte).

Dacă încerci acest cheesecake cu cocos simplu și sănătos, spune-mi dacă ți-a plăcut în comentarii! :)

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Râșnește migdalele și ovăzul împreună în blender până obții o făină fină (vi-l recomand pe acesta) .
  2. Adaugă uleiul de cocos topit, mierea, și, dacă aluatul este prea sfărâmicios, adaugă în amestec și 1-2 linguri de apă.
  3. Frământă aluatul lipicios cu mâna și așează-l prin presare pe fundul unei tăvi pentru prăjituri (cu diametrul de aproximativ 25 cm).
  4. Într-un castron mare, amestecă toate ingredientele pentru cremă. Adaugă doar partea solidificată a laptelui de cocos, care s-a format cât timp conserva a stat la frigider.
  5. Amestecă bine crema, iar dacă se formează cocoloașe, blenduiește-o cu un mixer de mână.
  6. Toarnă crema peste blatul pregătit anterior, presară pe deasupra 20 g de cocos și coace cheesecake-ul timp de aproximativ 50 de minute la 150 de grade (încălzirea de sus și de jos a cuptorului) până când partea de deasupra începe să se rumenească.
  7. Lasă cheesecake-ul să se răcească cu ușa cuptorului deschisă pe jumătate (astfel partea de deasupra a cheesecake-ului nu se va crăpa), apoi dă-l la congelator timp de cel puțin 4 ore.
Timp de pregătire75 minute
Cantitate rezultată10 felii
Informații nutriționale / 1 felie
Calorii280 Kcal
Carbohidrați25 g
Fibre2 g
Proteine12 g
Grăsimi15 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii