Rețete găsite: 16
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de deserturi cu pudre proteice

Rețete de deserturi cu pudre proteice

Cu ajutorul rețetelor de deserturi cu pudre proteice poți prepara rapid dulciuri sănătoase. Utilizezi pudra proteică doar în shake-uri? Aceasta poate fi folosită într-un mod mult mai original și mai gustos, crede-mă pe cuvânt. Mai mult, pudrele proteice pot înlocui făina în deserturile fără gluten. Pudra proteică e plină de proteine și are un conținut minim de carbohidrați și grăsimi. Am creat aceste gustoase rețete fitness folosind pudre proteice, astfel încât le poți savura fără niciun fel de problemă atunci când ești la dietă sau vrei să-ți mărești masa musculară.

Aici vei găsi rețete de prăjituri, deserturi, batoane, dulciuri, plăcinte cu brânză sau torturi aniversare cu pudre proteice, toate foarte gustoase. Savurează versiunea mea sănătoasă de înghețată cu pudră proteică, plăcinta cu brânză și iaurt sau prăjitura cu banane, grâu spelta și pudră proteică. Te poți delecta cu rețetele dulci cu pudre proteice ca desert după masa de prânz, ca gustare sau după antrenamente fizice epuizante pentru a-ți reface rezervele de proteine. Le vei face repede, deoarece prepararea lor e foarte ușoară. Încearcă deserturile și prăjiturile dietetice create de mine, sunt sigură că le vei adora chiar dacă nu ești culturist și nici nu ești o fată care face mult sport.

Se afișează 16 rețete în categorii: Reţete cu pudre proteice, Deserturi sănătoase
Se afișează 16 rețete în categorii: Reţete cu pudre proteice, Deserturi sănătoase
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele