Rețete găsite: 14
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu pudre proteice și ovăz

Rețete cu pudre proteice și ovăz

Rețetele cu pudre proteice și ovăz se numără printre preferatele mele, deoarece au valori nutriționale perfecte și în același timp au un gust incredibil de bun. Cu ajutorul acestor două ingrediente poți crea o gamă largă de rețete uimitoare. Toate aceste rețete fitness sunt simple, astfel încât oricine le poate prepara.

Combinând ovăzul bogat în carbohidrați complecși și fibre cu pudra proteică care este alcătuită aproape în exclusivitate din proteine, putem crea mâncăruri echilibrate nutrițional și gustoase, dar și deserturi care îți vor umple stomacul un timp îndelungat, iar tu tu nu vei simți mustrări de conștiință după ce le vei consuma.

Rețetele alcătuite din aceste ingrediente dietetice nu se rezumă doar la ovăzul din rețetele pentru micul dejun. Aici vei găsi rețete gustoase de deserturi cu sau fără coacere, diferite tipuri de biluțe, batoane cu pudre proteice și ovăz, cheesecake-uri, brioșe, clătite și torturi pentru aniversări. Aceste rețete dietetice cu pudre proteice și ovăz au un conținut ridicat de proteine și sunt sărace în carbohidrați și grăsimi. Pe unele dintre acestea le poți lua cu tine sau le poți consuma ca gustare proteică după antrenamente fizice.

Se afișează 14 rețete în categorii:
Reţete cu pudre proteice
Ovăz
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.