Receptov: 16
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
După preferinţe
Alergeni
După ingrediente
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de deserturi sănătoase fără zahăr

Rețete de deserturi sănătoase fără zahăr

Rețetele de deserturi fără zahăr se adresează tututror celor ce iubesc dulciurile și doresc să consume o versiune sănătoasă a acestora. Sunt sigură că știi faptul că zahărul consumat în cantități excesive poate cauza probleme sistemului imunitar și e cauza excesului ponderal, ceea ce conduce la și mai multe probleme de sănătate. Nu trebuie să renunți definitiv la dulciuri, deoarece acesta poate fi înlocuit cu îndulcitori cu puține calorii, precum stevia sau xilitolul. Mai mult, unele fructe sunt siuficient de dulci în sine, astfel încât nu e nevoie să adaugi în deserturi îndulcitori suplimentari.

Poți să savurezi torturi sau deserturi dietetice fără zahăr atunci când vrei să-ți mărești masa musculară sau să slăbești. Deserturile sănătoase și dulci fac și ele parte dintr-un stil de viață sănătos, de aceea nu trebuie să le excluzi în totalitate din regimul tău alimentar. Încearcă prăjiturile mele fit care pot fi consumate ca gustare și care sunt bogate în proteine. Vrei să mănânci ceva ușor? În cazul acesta poți încerca un mousse fit cu căpșuni, mentă și brânză de vaci. Plăcinta cu brânză și matcha fit și fără coacere sau panna cotta cu zmeură și nucă de cocos merită și ele să le încerci. Încearcă deserturile mele sănătoase fără zahăr și îți vei menține silueta savurând alimente delicioase.

Se afișează 16 rețete în categorii: Fără zahăr, Deserturi sănătoase
Se afișează 16 rețete în categorii: Fără zahăr, Deserturi sănătoase
Afișează toate rețetele
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele