Rețete găsite: 9
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu unt de arahide fără zahăr

Rețete cu unt de arahide fără zahăr

Putem crea un număr incredibil de rețete gustoase și fit cu ajutorul untului de arahide. Cred că știi despre ce vorbesc dacă îți place acest unt la fel de mult cum îmi place mie. Acesta poate fi adăugat în diferite mâncăruri dulci sau sărate. Aici îți prezint rețete cu unt de arahide fără zahăr sănătoase și care pot fi preparate în multe feluri.

Dacă ești în căutare de rețete sănătoase cu unt de arahide de prăjiturele, prăjituri, cheesecake-uri, sosuri orientale, dressing-uri de salate sau terci de ovăz - toate fără zahăr, aici vei găsi tot ce îți dorești. În unele rețete, am folosit ca îndulcitor fructe, xilitol sau stevia, în altele pudre proteice care adaugă o doză bună de proteine.

Baza acestor rețete este reprezentată bineînțeles de către un unt de arahide de calitate fără zahăr adăugat. Acesta trebuie aibă un conținut de arahide de 100 % și poate doar puțin ulei, asta-i tot. Dacă nu ești mare fan al untului de arahide, poți să-l înlocuiești în rețete cu unt din diferite tipuri de nuci, de ex. de migldale sau caju.

Încearcă alături de mine aceste rețete sănătoase cu unt de arahide care nu conțin deloc zahăr. Sunt sigură că le vei adora.

Se afișează 9 rețete în categorii:
Fără zahăr
Untul de arahide
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.