Rețete găsite: 3
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu unt de arahide și pudre proteice

Rețete cu unt de arahide și pudre proteice

Rețetele fitness reprezintă în zilele noastre o modalitate grozavă de a ne menține silueta, acestea oferind corpului nostru nutrienții de care are nevoie după antrenamente lunfi și obositoare. În timpul activităților cu ridicări de greutăți, corpul tău are nevoie de mult mai multe substanțe nutritive - fie micronutrienți sau macronutrienți. Printre macronutrienți se numără carbohidrații, grăsimile și proteinele. Micronutrienții sunt compuși din vitaminele și mineralele necesare corpului în cantități mai reduse, dar și acestea sunt esențiale. În ciuda faptului că mâncărurile fitness sunt preparate din ingrediente sănătoase, pe site-ul meu vei găsi rețete interesante și delicioase, printre acestea rețetele fitness cu unt de arahide și pudre proteice.

În rețetele mele, pudrele proteice îi furnizează corpului proteinele necesare care ulterior sunt utilizate pentru mărirea musculaturii, iar untul de arahide este o sursă grozavă de antioxidanți, acizi grași nesaturați, fibre și minerale. Combinația dintre aceste două ingrediente cu valoare nutritivă ridicată ne ajută să creăm diverse mâncăruri și deserturi gustoase.

În multe dintre rețetele mele am inclus fructe, acestea îi furnizează corpului vitamine și de multe ori înlocuiesc în totalitate zahărul. Rețetele fitness cu unt de arahide și pudre proteice reprezintă un înlocuitor excelent pentru deserturile dulci tipice pline de zahăr și sper că și tu să-ți găsești printre ele una care să devină preferata ta.

Se afișează 3 rețete în categorii:
Reţete cu pudre proteice
Untul de arahide
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.