Rețete găsite: 4
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete low carb cu tofu

Rețete low carb cu tofu

Brânza tofu se caracterizează printr-un conținut ridicat de proteine, grăsimi sănătoase și în același timp are un conținut redus de carbohidrați, astfel încât este un ingredient ideal într-o dietă low carb. O poți utiliza în mâncăruri gustoase cu sau fără carne, merge bine servită cu carne de pui sau vită și bineînțeles, alături de diferite legume.

Încearcă de exemplu rețetele low carb cu tofu pentru masa de prânz sau cină cu verdețuri, legume, poți încerca și sănătoasele deserturi și creme de vanilie cu tofu low carb care au un conținut ridicat de proteine și de substanțe nutritive. Toate rețetele au un gust grozav și sunt gata în doar câteva minute. Îți vei satisface nu doar papilele gustative, ci întreg corpul.

Rețetele low carb cu tofu sunt ideale pentru a îmbogăți meniul tuturor adepților unui stil de viață sănătos sau a celor care urmează o dietă ketogenică.

Se afișează 4 rețete în categorii:
Reţete low carb
Tofu
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.