Magiciana Fit
Urmărește-mă
Biluţe sănătoase cu turtă dulce (fără gluten, fără zahăr)

Biluţe sănătoase cu turtă dulce (fără gluten, fără zahăr)

Biluţe delicioase cu aromă de turtă dulce fără adaos de făină sau zahăr. Pot fi servite şi ca un desert sănătos de Crăciun. Grație gustului de turtă dulce, aceste biluțe te vor introduce în spiritul Crăciunului și nici nu e nevoie să le coci. Te vei îndrăgosti cu siguranță de această rețetă de biluțe sănătoase cu turtă dulce cu preparare rapidă.

Biluțele sunt delicioase și moi, iar prepararea acestora e chiar mai ușoară decât prepararea turtei dulci clasice sau a altor biluțe cu nucă de cocos, deoarece nu necesită coacere și își păstrează gustul original. Sunt excelente ca desert rapid și sănătos și sunt valoroase din punct de vedere nutrițional. Încearcă să le prepari și tu anul acesta.

Îmi place foarte mult combinația de turtă dulce și ghimbir. Nu trebuie să ai mustrări de conștiință dacă vei consuma mai multe biluțe decât ar fi cazul. Biluțele sănătoase cu turtă dulce sunt dietetice și nu conțin zaharuri, grăsimi sau calorii goale și inutile. Poți servi aceste biluțe nu doar la masa de Crăciun, sunt sănătoase. bogate în fibre, vitamine, minerale, iar grație nucilor, nucii de cocos, curmalelor și stafidelor, biluțele vor fi și pe placul celor cărora le e poftă de ceva delicios.

Biluțele sănătoase cu turtă dulce dispar imediat din frigider, astfel încât e cazul să le pregătești într-o cantitate considerabilă.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Se amestecă în blender toate ingredientele până la omogenizarea completă.
  2. Dacă este necesar, poţi adăuga în aluat câteva linguri pline cu apă.
  3. În continuare, modelează biluţe din aluat şi dă-le prin nucă de cocos.
  4. Dă biluţele la frigider timp de cel puţin 2 ore pentru a se întări.
Timp de pregătire10 minute
Cantitate rezultată12 biluțe
Informații nutriționale / 1 biluță
Calorii45 Kcal
Carbohidrați3 g
Fibre1 g
Proteine1 g
Grăsimi3 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii