Rețete găsite: 18
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu cocos sănătoase și fără zahăr

Rețete cu cocos sănătoase și fără zahăr

Nuca de cocos este un fruct minunat care este recunoscut nu doar pentru gustul grozav, ci și pentru efectele benefice asupra sănătății. Are efecte pozitive asupra digestiei, influențează sănătatea ficatului nostru, organul prinicpal de detoxifiere al organismului, dar nu putem uita nici de influența nucii de cocos asupra creierului nostru și a atenției sporite. Mulți dintre noi apreciază nuca de cocos ca atare, dar uleiul sau laptele de cocos sunt și ele potrivite atunci când preparăm felurile noastre de mâncare preferate în versiune mai sănătoasă și fit.

Nuca de cocos este foarte populară grație gustului său unic, de aceea îmi place să-l promovez și să-l intensific în cadrul rețetelor mele. Aroma de cocos este una foarte caracteristică și sunt de părere că aceasta nu trebuie să fie anulată de gustul zahărului. Acesta e motivul pentru care am preparat rețetele cu cocos sănătoase și fără zahăr astfel încât să poți savura gustul unic de cocos fără a-ți face griji în privința siluetei tale.

Datorită faptului că aceste rețete sănătoase cu cocos nu conțin nici măcar un gram de zahăr adăugat, consumul acestora este binevenit și pentru persoanele care suferă de probleme de sănătate cauzate de către zahăr. De ce ne-am face probleme din cauza zahărului când viața poate fi sănătoasă și dulce și în lipsa acestuia? Aceste rețete cu cocos sănătoase și fără zahăr sunt de obicei îndulcite natural cu fructe, iar în unele cazuri cu stevia sau xilitol.

Se afișează 18 rețete în categorii:
Fără zahăr
Nuca de cocos
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.