Magiciana Fit
Urmărește-mă
Prăjitură sănătoasă cu morcov şi cremă de cocos şi caju (fără zahăr şi făină)

Prăjitură sănătoasă cu morcov şi cremă de cocos şi caju (fără zahăr şi făină)

Există vreun mod sănătos și gustos de a da iama prin delicatese, fără a avea mustrări de conștiință? Există și îl poți găsi chiar pe această pagină. Încearcă această prăjitură sănătoasă cu morcov și cremă de caju și nucă de cocos, e excelentă, unică și are un gust divin. Mai mult, prăjitura nu are niciun fel de adaos de făină sau zahăr.

Cum ar fi dulciurile dietetice dacă nu ar combina gustul excepțional cu beneficiile asupra sănătății? Prăjitura cu morcov și cremă de caju și cocos este o prăjitură hrănitoare și fină și are un gust plăcut de nuci și nucă de cocos. Este o combinație între morcov răcoritor, nucă de cocos dulce, nuci și fructe sănătoase, precum struguri, banane și mere. Totul ține de gusturile și preferințele tale.

Prăjitura vegană cu morcov este sănătoasă, nu conține făină, zahăr sau îndulcitori și este o încântare pentru sistemul digestiv. Conține cantitatea necesară de proteine, fibre, grăsimi sănătoase, micronutrienți și, pe de cealaltă parte, o cantitate mică de zaharuri naturale. Îți poți servi și prietenele, te asigur că nu îți vor reproșa că vrei să le strici silueta. Nu-ți face griji, morcovul și crema de caju și nucă de cocos au un gust grozav. Această prăjitură sănătoasă cu morcov este ideală pentru după-amiezile de duminică.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. *Lasă la frigider peste noapte conserva de lapte de cocos nedegresat. Foloseşte partea solidă care se formează deasupra.
  2. Lasă la înmuiat nucile caju timp de cel puțin 4 ore.
  3. Ovăzul se amestecă în blender până când rezultă o făină.
  4. Se adaugă morcovii, strugurii, fulgii de cocos, nucile şi un vârf de cuţit de scorţişoară şi se amestecă bine toate ingredientele.
  5. Gustă aluatul în momentul în care toate ingredientele s-au omogenizat. Dacă nu este suficient de dulce, adaugă ½ cană de curmale sau stafide uscate. Amestecă-l din nou.
  6. Toarnă aluatul într-o tavă pentru prăjituri non-aderentă. Alege mărimea tăvii în funcţie de înălţimea dorită a prăjiturii. Eu folosesc o tavă cu diametrul de 15 cm. Dacă doreşti să foloseşti o tavă mai mare (de ex. de 25 cm), dublează cantitatea de ingrediente.
  7. Coace-o la 190°C timp de 25-35 minute. Partea de deasupra a prăjiturii trebuie să se rumenească.
  8. Înainte de a o scoate din tavă, las-o să se răcească timp de aproximativ 10 minute, apoi tai-o cu grijă în două straturi.
  9. Pentru a prepara crema, amestecă în blender alunele caju, partea solidificată a laptelui de cocos şi sucul de lămâie.
  10. Poţi folosi de asemenea extract sau păstăi de vanilie.
  11. Când crema s-a omogenizat complet, unge cele două straturi răcite ale prăjiturii cu jumătate din cantitate şi întinde restul de cremă deasupra şi pe marginile prăjiturii.
  12. Dă prăjitura la frigider timp de cel puţin 8 ore.
Timp de pregătire45 minute
Cantitate rezultată6 felii
Informații nutriționale / 1 felie
Calorii400 Kcal
Carbohidrați22 g
Fibre4 g
Proteine8 g
Grăsimi29 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii