Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete sănătoase cu ovăz fără zahăr

Rețete sănătoase cu ovăz fără zahăr

Ovăzul este un ingredient preferat nu doar în rețetele pentru micul dejun, dar și în deserturile cu ovăz sănătoase și fără zahăr. De multe ori putem înlocui făina de grâu cu ovăz și astfel putem să ne bucurăm de mâncărurile noastre preferate într-o versiune mai sănătoasă și mai valoroasă din punct de vedere nutrițional.

Printre aceste rețete cu ovăz și fără zahăr vei găsi prăjituri gustoase, deserturi, gustări și rețete interesante cu ovăz. Aceste mâncăruri sunt sățioase și nu îți umplu stomacul cu calorii goale. Ingredientele cu preț rezonabil, prepararea ușoară și conținutul ridicat de fibre și proteine fac ca aceste rețete cu ovăz fără zahăr să fie ceva special. Pentru a îndulci aceste rețete de deserturi și de mic dejun cu ovăz eu folosesc de obicei fructe, curmale, pudre proteice, ștevia sau xilitol, astfel încât poți să le savurezi fără nicio grijă.

După cum poți observa, adaug deseori în rețetele mele cu ovăz fructe proaspete, semințe de chia, unt de arahide, pudre proteice, sos de mere sau iaurt. Ovăzul poate fi folosit în rețete fie măcinat sau râșnit sub formă de făină, fie îl putem utiliza în forma lui originală. Inspiră-te din combinațiile mele gustoase și încearcă aceste rețete cu ovăz dietetice și sănătoase fără adaos de zahăr.

Se afișează 18 rețete în categorii: Fără zahăr, Ovăz
Se afișează 18 rețete în categorii: Fără zahăr, Ovăz
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele