Magiciana Fit
Urmărește-mă
Terci de ovăz "cheesecake cu afine"

Terci de ovăz "cheesecake cu afine"

Dacă sunteți mereu în căutare de inspirație pentru a prepara terci de ovăz sau alt tip de porridge pentru micul dejun, vă aflați acolo unde trebuie. De această dată am pregătit pentru dvs. un terci de ovăz delicios denumit cheesecake cu afine. Acest terci de ovăz vă va convinge că fie și printr-o mică schimbare, precum adăugarea de iaurt în combinație cu afine, aroma rezultată va fi complet diferită. Terciul de ovăz este bogat în fibre și carbohidrați complecși – de aceea este perfect pentru a fi consumat dimineața. Nu ezitați și încercați-l chiar acum!

Pregătirea terciului de ovăz vă va lua doar câteva minute, însă energia furnizată de un mic dejun atât de sănătos durează câteva ore. Dacă nu ați mai încercat terciul de ovăz până în prezent, vă recomand cu căldură să gustați această versiune cu aromă de cheesecake cu afine. Afinele reprezintă una dintre cele mai bogate surse de vitamina C și antioxidanți. E o idee bună să le adăugați în dieta dvs. începând cu prima masă a zilei.

Dacă aveți probleme cu laptele de vacă, puteți înlocui iaurtul grecesc cu iaurt de soia. În acest mod, puteți crea o versiune vegană a acestui terci de ovăz. Acest "cheesecake cu afine" ușor de preparat are puține calorii, dar este foarte aromat.

Terciul de ovăz este perfect și pentru cei mici. Un mic dejun dulce este tentant pentru copii. Puteți decora acest porridge sănătos cu fructe sau puteți presăra deasupra fulgi de ciocolată. Nu uitați să citiți și celelalte rețete de terci de ovăz pe care vi le pun la dispoziție.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Într-o cratiță, aduceți apa la punctul de fierbere.
  2. Turnați ovazul în apă și fierbeți-l până când se înmoaie.
  3. Când ovăzul se înmoaie și capătă o consistență cremoasă prin absorbirea întregii cantități de apă, dați terciul de ovăz la o parte și adăugați îndulcitorul, scorțișoara, iaurtul grecesc și afinele.
  4. Terciul de ovăz poate fi servit fierbinte sau rece.
Timp de pregătire8 minute
Cantitate rezultată1 porție
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii282 Kcal
Carbohidrați47 g
Fibre10 g
Proteine10 g
Grăsimi3 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii