Rețete găsite: 15
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
După preferinţe
Alergeni
După ingrediente
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de deserturi vegane sănătoase

Rețete de deserturi vegane sănătoase

Am creat aceste rețete de deserturi vegane sănătoase pentru cei care evită consumul de produse animale precum ouăle, laptele, smântâna sau brânza de vaci. Aceste ingrediente intră mai mereu în compoziția deserturilor, dar este posibil să preparăm deserturi sănătoase și gustoase fără a fi nevoie să le folosim. Deserturile vegane dietetice îi vor tenta cu siguranță pe cei ce doresc să încerce rețete de deserturi și prăjituri noi și ușor de preparat. Așa cum e cazul rețetelor fit, acestea sunt gustoase, sănătoase și echilibrate din punct de vedere nutrițional, astfel încât îți oferă substanțe nutritive prețioase.

Încearcă rețetele mele simple de deserturi vegane și te vei convinge că și aceste dulciuri pot fi gustoase. Poți savura rețeta mea preferată de prăjitură cu ciocolată Chocaholic, ruloul cu nucă de cocos, prăjitura cu prune și mere cu aluat sfărâmicios sau prăjiturelele cu scorțișoară. Poți prepara dulciuri vegane pentru musafiri sau pentru tine. Nu trebuie să renunți la toate dulciurile și deserturile chiar dacă vrei să slăbești sau să ai un stil de viață sănătos atât timp cât acestea sunt preparate în versiune sănătoasă. Fructele, stafidele uscate sau curmalele pot îndulci deserturile fără a mai fi nevoie de zahăr.

Se afișează 15 rețete în categorii: Reţete vegane, Deserturi sănătoase
Se afișează 15 rețete în categorii: Reţete vegane, Deserturi sănătoase
Afișează toate rețetele
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele