Rețete găsite: 17
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
După preferinţe
Alergeni
După ingrediente
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de deserturi sănătoase bogate în fibre

Rețete de deserturi sănătoase bogate în fibre

Știai că majoritatea dintre noi nu consumăm suficiente fibre pe parcursul unei zile? Pe lângă altele, un consum redus de fibre nu este benefic nici pentru digestia noastră. Cum ar fi dacă ți-aș spune că putem schimba acest lucru grație unor rețete de deserturi sănătoase bogate în fibre?

Fibrele ne ajută nu numai să prevenim apariția multor boli, acestea ne ajută și la menținerea unei greutăți sănătoase, de aceea este necesar să le includem în dieta noastră în cantități suficiente. Conținutul optim de fibre de care avem nevoie pe parcursul zilei variază în funcție de vârstă, sex și activitate fizică depusă. Valorile recomandate pentru adulți variază între 25 și 35 de grame.

În aceste rețete de deserturi sanatoaae bogate în fibre vei găsi ingrediente precum ovăz sau hrișcă cu ovăz, fructe, avocado, dovleac, morcovi, nuci, semințe de in și chia, făină de cocos sau integrală, dar și legume. Câteva exemple ar fi deserturile și prăjiturile preparate din năut și fasole, prăjitura sau budinca de avocado, deserturile cu mere și nuci sau brioșele suculente din făină de cocos.

Uită-te prin aceste deserturi gustoase pline de fibre, sunt sigură că vei găsi imediat unul care să fie pe placul tău.

Se afișează 17 rețete în categorii: Conţinut ridicat de fibre, Deserturi sănătoase
Se afișează 17 rețete în categorii: Conţinut ridicat de fibre, Deserturi sănătoase
Afișează toate rețetele
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele