Rețete găsite: 13
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de Crăciun și sărbători cu puține calorii

Rețete de Crăciun și sărbători cu puține calorii

Ți-ai putea imagina cum ar fi ca de Crăciun să nu mai pui kilograme pe tine așa cumse întâmpla în anii anteriori? Dacă mănânci feluri de mâncare care nu abundă în calorii, atunci acest lucru chiar este posibil. Îți prezint aceste rețete de Crăciun sănătoase și cu puține calorii, sunt preferatele mele și nu te vor face să te îngrași. Dar bineînțeles, totul trebuie făcut cu măsură! :)

Unul dintre avantajele acestor rețete sănătoase de Crăciun și sărbători este acela că poți mânca aceeași cantitate de mâncare ca cea din rețetele tradiționale sau chiar ceva mai mult și tot vei avea un aport caloric mai redus. Aici vei găsi rețete de Crăciun cu puține calorii de mâncăruri și deserturi pe care le poți servi cu mândrie la masa de Crăciun. Sunt cu adevărat foarte gustoase și ușor de preparat. Nimeni nu va observa că au puține calorii, asta doar dacă păstrezi secretul.

Aceste rețete de Crăciun sănătoase și dietetice se adresează celor ce doresc să mănânce un pic mai sănătos anul acesta și care vor să-și mențină silueta.

Se afișează 13 rețete în categorii:
Cu puţine calorii
Reţete Crăciun şi Sărbători
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.