Rețete găsite: 2
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete low carb pentru Crăciun și sărbători

Rețete low carb pentru Crăciun și sărbători

Un stil de viață sănătos nu înseamnă că nu poți să te răsfeți de Crăciun cu mâncăruri gustoase și alte bunătăți. Te poți bucura pe deplin de Crăciun și de sărbători chiar dacă ții o dietă săracă în carbohidrați. Dacă te vei inspira din sănătoasele rețete low carb pentru Crăciun, atunci cu siguranță nu vei întâmpina nicio dificultate.

Mesele principale de Crăciun constau în general în carne și pește și îndeplinesc cerințele unei diete cu puțini carbohidrați. De aceea ne vom îndrepta atenția către garnituri și deserturi, acolo unde conținutul de carbohidrați poate fi depășit cu ușurință. În cadrul rețetelor vom înlocui făina obișnuită cu alternative la făină, cu nuci măcinate, pudre proteice sau o vom exclude în totalitate. Zahărul rafinat va fi înlocuit cu stevia sau xilitol, iar în unele rețete vom utiliza populara și sănătoasa nucă de cocos. Aceste mâncăruri low carb pentru Crăciun îți vor umple stomacul pentru o perioadă mai îndelungată de timp în mod foarte rapid, în special datorită conținutului lor mai ridicat de grăsimi și proteine.

Nu trebuie să fii la dietă cu conținut redus de carbohidrați pentru a savura aceste mâncăruri și deserturi low carb pentru Crăciun. Încearcă aceste rețete de Crăciun și sărbători, sunt ușor de preparat și conțin doar ingrediente sănătoase.

Se afișează 2 rețete în categorii:
Reţete low carb
Reţete Crăciun şi Sărbători
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.