Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete fără nuci pentru Crăciun și sărbători

Rețete fără nuci pentru Crăciun și sărbători

Nucile sunt un ingredient care apare frecvent în rețetele de Crăciun și sărbători, în special în cele sănătoase. Acestea sunt utilizate ca înlocuitor pentru făină sau pentru gustul specific pe care îl conferă preparatelor. Indiferent că e vorba de migdale, arahide, caju sau nuci pecan, dacă ești alergic la nuci, probabil că nu ești prea fericit atunci când dai peste ele. Cu toate acestea, eu îți pun la dispoziție în secțiunea aceasta destule rețete sănătoase de Crăciun fără adaos de nuci.

Rețetele nu conțin niciun fel de nuci și au un conținut mai redus de calorii, astfel încât vor fi pe placul persoanelor care suferă de alergii și care doresc să-și mențină greutatea în sezonul sărbătorilor. Chiar dacă nucile sunt sănătoase, acestea au un conținut ridicat de calorii (în funcție de tipul de nuci-începând de la 600 kcal la 100 g). Acesta e motivul pentru care ar trebui să le consumi cu moderație, lucru destul de dificil pentru unii dintre noi atunci când savurăm deserturi de Crăciun și dulciuri delicioase.

Am pregătit pentru tine câteva rețete gustoase de bunătățuri de Crăciun și sărbători sănătoase și fără nuci. Aici vei găsi deserturi fără nuci cu sau fără coacere, dar și rețete sărate de Crăciun fără nuci. Fă-le o surpriză rudelor alergice la nuci și răsfață-le în perioada sărbătorilor cu aceste mâncăruri sănătoase.

Se afișează 16 rețete în categorii:
Reţete Crăciun şi Sărbători
Fără nuci
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.