Rețete găsite: 16
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete sănătoase cu ton pentru micul dejun

Rețete sănătoase cu ton pentru micul dejun

Crezi că tonul nu poate fi consumat la micul dejun? Sper că rețetele mele fit pentru un mic dejun sănătos cu ton te vor convinge de contrariu.

Pasta tartinabilă cu ton este sănătoasă și se prepară rapid și ușor în doar 5 minute. Tonul merge bine în omleta fitness, în clătite sărate sau adăugat în compoziția une pizza delicioase. Există diferite moduri de a prepara tonul și sper că rețetele dietetice create de mine te vor inspira și că de acum înainte vei consuma ton în mod regulat. Ideal ar fi să consumăm pește de două ori pe săptămână, fie la prânz, cină sau micul dejun.

Tonul consumat la micul dejun aduce în organism un aport important de proteine, acizi grași omega 3 și 6, potasiu, magneziu, vitaminele A și B 12. Este benefic pentru inimă, creier și imunitate, fiind important în cadrul unei diete sănătoase și variate. Rețetele simple cu ton pentru micul dejun sunt gustoase și sănătoase și sunt sigură că vei găsi printre ele una care să devină preferata ta. Mai mult, aceste feluri de mâncare cu ton sunt bogate în proteine și în cele mai multe cazuri au un conținut redus de carbohidrați. Micul dejun este foarte important dacă vrei să ai o zi perfectă plină de energie și bună dispoziție.

Se afișează 16 rețete în categorii:
Reţete micul dejun
Ton
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.