Rețete găsite: 20
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu ton cu puține calorii pentru cura de slăbire

Rețete cu ton cu puține calorii pentru cura de slăbire

Rețetele cu pește sunt printre rețetele cele mai populare, mai ales datorită conținutului ridicat de acizi grași omega 3 și 6 care au o mare influență asupra corpului omenesc. Tonul reprezintă unul dintre tipurile de pește preferat de toată lumea, nu numai pentru că este o sursă valoroasă de proteine și acizi grași, ci și pentru conținutul de minerale care este o sursă nutritivă grozavă atât pentru rinichi, cât și pentru inimă. Tonul este un aliment ideal pe care îl poți consuma chiar și atunci când ești la dietă. Rețetele cu ton cu puține calorii au un conținut redus de calorii și îi vor satisface nu doar pe iubitorii de pește, ci și pe adepții unui stil de viață sănătos. Mai mult, acesta este ideal în cura de slăbire. Conținutul nutrițional al tonului este foarte bun - o bucată de 100 g de ton conține 25 de g de proteine care sunt ideale atunci când vrei să-ți construiești masă musculară.

Aceste rețete cu ton cu puține calorii oferă corpului tău nutriția ideală sub formă de minerale și acizi grași de calitate. În același timp, acestea nu te umplu cu o cantitate uriașă de calorii goale care nu pot fi utilizate de către organism. În rețetele mele sănătoase vei găsi tot ceea ce aștepți de la ton - simplitate, aromă plăcută și o experiență culinară incredibilă pentru papilele gustative în ciuda conținutului redus de calorii al acestora.

Se afișează 20 rețete în categorii : Cu puţine calorii, Ton
Se afișează 20 rețete în categorii : Cu puţine calorii, Ton
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele