Rețete găsite: 12
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu quinoa bogate în proteine

Rețete cu quinoa bogate în proteine

Rețetele fitness cu quinoa se caracterizează prin conținutul ridicat de proteine, dar și prin cantitatea de micronutrienți. Quinoa este plină de vitamine și minerale, astfel încât chiar și o cantitate mică îi furnizează organismului substanțe nutritive importante. Vei aprecia și conținutul ridicat de fibre și proteine al acesteia. În combinație cu ingredientele potrivite, putem prepara mâncăruri cu quinoa rapide și gustoase bogate în proteine. Fie că e vorba despre un mic dejun, un prânz, o cină sau un desert sănătos, quinoa este perfectă pentru toate acestea.

Dacă încă nu ai făcut acest lucru, atunci trebuie să incluzi aceste incredibile mâncăruri sănătoase cu quinoa în meniul tău. Aici vei găsi rețete gustoase de salate cu quinoa, feluri de mâncare principale, batoane sau deserturi care au în compoziție acest superaliment. Toate rețetele sunt foarte simple și rapide, așa că nu trebuie să-ți faci nicio grijă. Gustul de nucă ușor pregnant al acestei așa-zise cereale îți va atrage cu siguranță atenția atunci când o vei consuma în mâncăruri. Convinge-te încercând aceste rețete dietetice și sănătoase cu quinoa.

Se afișează 12 rețete în categorii:
Conţinut ridicat de proteine
Quinoa
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.