Rețete găsite: 4
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete vegane sănătoase cu quinoa

Rețete vegane sănătoase cu quinoa

Îmbogățește-ți meniul zilnic cu aceste rețete vegane sănătoase cu quinoa. Dacă ești în căutare de rețete cu quinoa cu ingrediente vegetale și fără adaos de lapte, ouă sau carne, atunci te afli la locul potrivit.

Quinoa este nu doar o pseudocereală foarte gustoasă, dar este și incredibil de sănătoasă și bogată în proteine. Este foarte ușor de gătit, de aceea e ideală pentru a prepara mâncăruri rapide și sănătoase pe parcursul unei săptămâni de lucru. Este o sursă excelentă de minerale precum fier și magneziu, însă vei aprecia și conținutul ridicat de antioxidanți și fibre al acestei plante. E simplu să combini quinoa cu diverse ingrediente pentru a crea rețete dulci sau sărate. Există 3 tipuri mari de quinoa - albă, roșie și neagră, și fiecare dintre acestea are un gust ușor diferit - eu îți recomand ca prima dată să încerci quinoa albă.

O poți savura doar ca garnitură, însă în aceste rețete vegane quinoa are un rol principal - fie că vorbim despre micul dejun, salate, deserturi sau feluri de mâncare principale.

Sper că vei îndrăgi la fel de mult ca mine aceste rețete vegane gustoase care conțin quinoa.

Se afișează 4 rețete în categorii:
Reţete vegane
Quinoa
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.