Rețete găsite: 13
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu orez cu puține calorii pentru slăbit

Rețete cu orez cu puține calorii pentru slăbit

Orezul poate fi preparat în nenumărate moduri, acesta poate fi utilizat atât în mâncărurile sărate, cât și în cele dulci, în feluri de mâncare principale și în deserturi. Orezul poate fi utilizat și la prepararea de rețete cu orez cu puține calorii care sunt potrivite în cura de slăbire.

Ca ingredient, orezul este ieftin și are puține calorii și poate fi utilizat în rețete dietetice fie ca garnitură gustoasă sau ca ingredient principal. Aceste rețete se caracterizează printr-un conținut redus de calorii și grăsimi. Pe lângă orez, îmi place să folosesc și ingrediente precum zucchini, ciuperci, spanac, conopidă, ouă, brânză tofu și pui pentru a crește conținutul caloric al mâncărurilor. Dacă folosești în rețete orez bun sau orez sălbatic, atunci mâncărurile tale vor fi și mai bogate în fibre și minerale.

Te asigur că în ciuda conținutului caloric scăzut, aceste rețete au un gust grozav. Poți utiliza orezul pentru a prepara un risotto cu puține calorii, lapte de orez, budincă de orez sau brioșe sărate cu orez. Există multe moduri în care poți utiliza orezul, așa că ai de unde alege. Sunt sigură că aceste rețete cu orez cu puține calorii pentru cura de slăbire vor fi îndrăgite de către oricine le va încerca.

Se afișează 13 rețete în categorii:
Cu puţine calorii
Orez
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.