Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete sănătoase cu orez pentru prânz și cină

Rețete sănătoase cu orez pentru prânz și cină

Există un motiv important pentru care am pregătit aceste rețete sănătoase cu orez pentru prânz și cină. În general, orezul e folosit ca garnitură, dar poate fi și baza sănătoasă la mesa de prânz sau la cină. Datorită conținutului său mare de carbohidrați, acesta îți va oferi energie pe o perioadă mai lungă de timp - cu un conținut minim de grăsimi. Pe lângă acestea, orezul conține grupul de vitamine B, magneziu, mangan și seleniu. Chiar dacă orezul este considerat o cereală, acesta nu conține gluten - astfel încât este ingredientul perfect și în cadrul rețetelor față gluten. Dacă îți e poftă de ceva cu orez, nu uita de rețetele fit cu orez pe care le-am pregătit pentru tine și încearcă măcar una din ele.

Printre rețetele simple cu orez pentru prânz pe care le ador și care sunt gata în doar câteva minute se numără deliciosul risotto cu brânză tofu, orezul cu ciuperci, usturoi și mazăre, orezul cu broccoli sau risotto cu sfeclă roșie și brânză de capră. După cum observi, există multe moduri de a încorpora orezul în rețete, acesta fiind un ingredient ideal în cadrul felurilor de mâncare vegane, vegetariene, dar și cu carne. Mai mult, există pe piață multe tipuri de orez, cum ar fi arborio, perfect pentru risotto-ul italian, orez basmati sau jasmine pentru rețetele exotice din India și China. Cel mai mult utilizez orezul brun sau pe cel sălbatic - ambele tipuri sunt mai bogate în fibre și micronutrienti. Sper că te vei îndrăgosti de orez în parte și datorită rețetelor fit create de mine.

Se afișează 15 rețete în categorii:
Reţete pentru prânz şi cină
Orez
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.